Владика Хризостом посјетио Сребреницу и начелника Грујичића

Дана 22. новембра 2016.г.Г. Владика Зворничко-Тузлански, Господин Хризостом посјетио је Сребреницу и састао се са начелником ове општине, Младеном Грујичићем. Владика Хризостом је честитао начелнику Грујичићу избор на ово мјесто и истакао да је веома битно у наредном периоду радити за добробит свих грађана Сребренице. Честиткама Владике Хризостома придружили су се и Игуман Манасрира КАРНО, архимандрит ЛУКА (Бабић) и свештеник Александар Млађеновић, из Сребренице.
„Изузетно ми је драго да данас можемо да честитамо мандат Младену Грујичићу, као демократски изабраном начелнику општине Сребренице и да се помолимо Богу да буде успјешан. У наредном периоду треба да радимо на добробитиСребренице и свих грађана Сребренице, а ту не мислимо само на Србе већ и муслимане, римокатолике и све оне који живе овдје. За нас је изузетно важно да су прошла она времена када су Срби овдје били не само непожељни већ и дискриминисани у сваком погледу, а пре свега административном па и сваком другом“, рекао је након разговора са начелником општине Сребреница епископ зворничко-тузлански Хризостом.
Начелник општине Сребреница, Младен Грујичић се захвалио његовом преосвештенству, епископу зворничко-тузланском Хризостому, на посјети и ријечима подршке.
„Ја се искрено надам да ће и други вјерски поглавари ускоро посјетити Сребреницу јер народу Сребренице треба моралног и духовног уздизања како би успјешно превазишли све оне разлике које нас дјеле. Ми смо се договорили да ћемо дјеловати заједнички али у оном правцу који ће допринјети развоју Сребренице и бољем животу свих њених грађана“, рекао је Младен Грујичић и додао да ће сви грађани у овој општини бити једнако третирани и да неће бити никакве дискриминације.